Gävle och Sandviken

Våra lokaler ligger i gamla spikfabriken i Valbo och det är där ifrån vi utgår. Inom vårat närområde som är Gävle, Valbo, Sandviken och Skutskär så erbjuder vi samtliga våra tjänster. Inom detta område så debiteras normalt inte resekostnader för privatkunder. I de fall det tillkommer resekostnader så informerar vi alltid kunden innan. För områden strax utanför vårat närområde som t.ex. Storvik, Hedesunda och Norrsundet så höjer vi normalt minimum debiteringen för privatkunder istället för att lägga på resekostnader.

Om du är osäker på om du tillhör vårat närområde så är det bara att kontakta oss via mejl eller telefon.

Falun och Borlänge

Vi utför även tjänster i Falun och Borlänge med omnejd. Kontakta oss för mer information om vårat utbud och kostnader.

Söderhamn

I Söderhamn utför vi alla sommartjänster även med löpande skötsel.Våra vintertjänster erbjuds dock inte här.

För privatkunder: Vid enstaka tillfällen så erbjuder vi ett fast pris för resa tur&retur per arbetsdag och person, beroende på mängden jobb. Mindre än 1 dag (<8tim) – 500kr, 1-2 dagar (8-16tim) 300kr, 3 dagar eller mer (>17tim) 230kr. Priser inkl. moms. Ett bra sätt att minska resekostnaden är att gå ihop med sina grannar, då kan vi gå på den totala arbetstiden mellan er och sen fördela resekostnaden. Om man har ett mindre jobb men inga grannar som är intresserade så kan man meddela oss om detta så tar vi med er när vi har fler ärenden till Söderhamn.

Andra Orter

Vi erbjuder även tjänster på andra orter än dom ovan nämnda, kontakta oss via mejl eller telefon så berättar vi gärna mer om vilka tjänster vi kan erbjuda där ni bor.